+ Meer informatie

Wandbord

1 minuut leestijd

Wij hebben een wandbord, middellijn 26 cm. Kunt u zeggen hoe oud het is en •. waar het gemaakt kan zijn ? Antwoord — De afbeeldingen verraden Chinese invloeden en daarom denken wij, dat het uit de USA stamt omdat daar tradities uit het oude China in de porseleinkunst zijn voortgezet. Maar het kan ook Engeland zijn of India. Dat is niet nauwkeurig te zeggen. Het meestersteken achterop wijst ook in de richting van Chinese kunst buiten China. Wij denken voorts, dat het bord ongeveer 90 jaar oud is en dus uit het eind van de vorige eeuw stamt. Ongetwijfeld zijn ze in reeksen gemaakt; deze borden. Maar om het goed te verkopen zou u een verzamelaar van deze soort moeten vinden. Wij zagen échter nog nooit borden van deze soort!

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.