+ Meer informatie

NIEUWENDUK

1 minuut leestijd

Een benzinelek in een tankauto heeft gisteren voor urenlange vertragingen op de A-27 gezorgd. Omdat in verband met ontploffingsgevaar beide rijstroken volledig werden afgesloten, ontstonden kilometerslange files. De chauffeur van de tankauto raakte ter hoogte van een wegafzetting bij Nieuwendijk door nog onbekende oorzaak van de weg. Het ongeval veroorzaakte een lek, waardoor naar schatting tientot twintigduizend liter benzine wegstroomde. Direct na het wegtakelen van de vrachtwagen is gisteravond begonnen met het afgraven van de vervuilde grond. Het verkeer kon omstreeks negen uur weer van de snelweg gebruik maken. FOW ANP

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.