+ Meer informatie

Reformatorische School van start

PUTTERSHOEK

1 minuut leestijd

Op 12 augustus zullen naar men hoopt voor het eerst de deuren van de tweede Reformatorische school in de Hoeksche Waard, te Puttershoek, opengaan.

Nadat op 12 februari 1972 een eerste ontmoetingsvergadering werd belegd, was het mogelijk diezelfde avond een vereniging te stichten met als doelstelling zo spoedig mogelijk een eigen school te mogen bezitten.
Nu na ruim twee jaren kunnen we starten met een zesklassige school, zij het voorlopig in drie door de gemeente toegewezen ruimten, daar de te bouwen eigen school pas begin november voor gebruik gereed zal zijn. Ouders die alsnog hun kinderen willen laten inschrijven kunnen zich opgeven bij het schoolhoofd.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.