+ Meer informatie

VEENENDAAL

1 minuut leestijd

van Veenendaal, respectievelijk 22 en 29 jaar oud, hebben bekend in de nacht van dinsdag op woensdag een 55-jarige plaatsgenoot te hebben omgebracht. Dit maakte de politie gisteren bekend.

Het drietal had in de woning van het slachtoffer aan de Dijkstraat ruzie gekregen. Sectie heeft inmiddels uitgewezen dat het slachtoffer, de 55-jarige G. Kil Versteeg, door wurging om het leven is gebracht. Het duo wordt moord ten laste gelegd en is ingesloten.

De Veenendaalse politie werd gewaarschuwd door een buurvrouw, die tumult hoorde in de aanpalende woning. Nog voor zij het pand hadden verlaten, konden de twee Veenendalers worden gearresteerd.

De politie wil niet ingaan op de oorzaak van de ruzie. Ook de initialen worden niet bekendgemaakt. Wel is bekend dat de verdachten een kamer huurden bij het slachtoffer. Ze zijn vandaag voorgeleid voor de officier van Justitie te Arnhem.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.