+ Meer informatie

Tweede Terdege-bootreis in de vroege herfst

3 minuten leestijd

In Terdege van 21 februari jl. heeft u een aankondiging kunnen lezen over onze jubileumbootreis op de Rijn. Binnen enkele weken was deze reis volgeboekt. Gezien de oven/veldigende belangstelling hiervoor hebben we besloten, speciaal voor Terdegeabonnees, een tweede bootreis te organiseren. U kunt nog mee met deze zesdaagse reis D.V. van 23 tot 28 september 1996. Vanaf een centraal opstappunt (tussen Arnhem en de Duitse grens) vertrekt u met de bus naar Keulen. Maandag rond lunchtijd arriveert u in Keulen op de boot. Na zo'n vijf dagen varen vertrekt u op zaterdagmorgen vanuit Rüdesheim met de bus weer naar het centrale opstappunt in Nederland. U vaart met de M.RS. Regina Rheni, een drijvend hotel. Alle cabines hebben een eigen douche, toilet, grote openschuifbare ramen en airconditioning. Een deel van het grote zonnedek is overdekt. U kunt kiezen uit een cabine op het panoramadek, die ligt op gelijke hoogte met de lounge, veranda, entree en receptie, of op het hoofddek; die cabines liggen beneden, op gelijke hoogte met het restaurant. Alle dekken zijn per trap en met liften bereikbaar Ds. M. Vlietstra uit Zeist hoopt als reisleider mee te gaan. Verder is er een hostess aan boord die u o.a alles uitlegt over wat er aan uw oog voorbijtrekt.

Verzorging
Deze Rijn/Moezelreis is op basis van volpension, 's Morgens een heerlijk ontbijtbuffet, 's middags een uitgebreide koffietafel en 's avonds kunt u kiezen uit verschillende diners. Gedurende de hele bootreis is de koffie en thee gratis.

Programma
Tijdens deze zesdaagse reis ontdekt u de mooiste plekjes aan de Rijn en aan de Moezel. Vooral in september is het decor van Rijn en Moezel bijzonder sfeervol en aantrekkelijk. Prachtige kleuren van begroeide wijnhellingen zijn een lust voor het oog. U vaart 's maandags vanuit Keulen naar Remagen, dinsdags verder naar Koblenz, u bereikt op woensdag Cochem aan de Moezel. Op donderdag bereikt u via Koblenz Boppard. Vrijdags vaart u van Boppard terug naar Rüdesheim, waar u op zaterdag ontscheept. Onderweg legt de boot regelmatig aan op een zo gunstig mogelijke plaats, zodat u van boord kunt om het een en ander te gaan bekijken.

Uit- en thuisdienst
U kunt met de auto vanuit uw woonplaats naar het centrale opstappunt rijden. Dat is altijd bij een restaurant gelegen, zodat u uw auto daar kunt laten staan. Het is ook mogelijk gebruik te maken van de Uit- en thuisdienst. Dit houdt in dat u niet zo ver bij uw woonplaats vandaan met de bus naar het centrale opstappunt wordt gebracht. U wordt daar dan ook weer teruggebracht. Deze extra service kost f 43,00 per persoon. Koffie met cake op het overstappunt is hierbij inbegrepen. U kunt bij ons informeren naar de vastgestelde opstapplaatsen van de Uit- en thuisdienst.

Speciale prijzen
Datum: 23 t/m 28 september 1996. Ook voor deze reis gelden speciale prijzen; voor abonnees:. ƒ 759,00 p.p. Niet-abonnees.ƒ 795,00. p.p. Toeslag panoramadek ƒ 98,00 p.p. Uit- en thuisdienst ƒ 43,00 p.p. Op deze boot zijn geen eenpersoonscabines meer beschikbaar Voor reserveringen kunt u bellen naar Terdege 055- 5495333, vragen naar Rika Beunk.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.