+ Meer informatie

Ontheffing

1 minuut leestijd

Ook de raad kon deze zienswijze overnemen en ging akkoord met de voorgestelde wijziging in de politieverordening. De thans vastgestelde verordening biedt aan het college wel de mogelijkheid om gedurende bepaalde perioden ontheffing te verlenen in het gestelde verbod. Door burgemeester G. van den Berg werd dit in verband genoemd om op een bepaalde tijd les-surfen wel toe te staan.

Hierover werd echter geen definitief besluit genomen. Met het thans aangenomen voorstel werd door B. en W. meteen een antwoord gegeven op de schriftelijke vragen, die door de SGP-fractie op 9 april jl. over deze materie had gesteld.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.