+ Meer informatie

Promotie C. Vonk Noordegraaf te Wageningen

1 minuut leestijd

WAGENINGEN — Vanmiddag promoveerde aan de Landbouwhogeschool te Wageningen de heer C. Vonk Noordegraaf tot doctor in de landbouwwetenschappen.

Op gezag van de Rector Magnificus dr. H. C. van der Plas, hoogleraar in de organische scheikunde werd het proefschrift „Bloemproduktie bij Alstroemeria" Walter Fleming in het openbaar verdedigd. Promotor was prof. dr. ir. J. Doorenbos, hoogleraar in de tuinbouwplantenteelt.

De heer Vonk Noordegraaf is geboren op 1 maart 1940 te Ouderkerk aan de IJssel. Hij is thans woonachtig te Hoofddorp en lid van de Gereformeerde gemeente aldaar. Enkele jaren was hij betrokken bij het jeugdwerk van deze gemeente.

Aan de Landbouwhogeschool te Wageningen legde hij in 1966 het ingenieursexamen af in de richting tuinbouwplantenteelt. In dat jaar werd hij ook aangesteld als teeltkundig onderzoeker op het proefstation voor de Bloemisterij in Aalsmeer, waar hij nu als hoofd van de afdeling Teelt en Kasklimaat werkzaam is.

Aan zijn proefschrift voegt Vonk Noordegraaf ondermeer de volgende stellingen toe: „Het misleidende karakter van bepaalde reclames komt ook tot uitdrukking in de slogan: Bloemen houden van mensen en „Het is met stellingen als met bloemen: niet alle zijn even houdbaar".

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.