+ Meer informatie

Vader in spe verbannen uit bassin Artis

1 minuut leestijd

AMSTERDAM (ANP) - Het nijlpaard Joop dreigt de kerstdagen in Artis op een wat ongemakkelijke manier te moeten doorbrengen. Hy bivakkeert tijdelijk in een zonnig ogende, geelgestreepte tent, in afwachting van de geboorte van zijn kind.

Zijn hoogzwangere vrouw Tanja, die al elf kinderen heeft gebaard, heeft het binnenbassin volledig in beslag genomen in afwachting van de bevalling. Haar echtgenoot zou de blijde gebeurtenis aanvankelijk in Blijdorp afwachten. De logeerpartij ging niet door omdat Joop in zijn transportkist niet door de deur bleek te kunnen. Overigens is de aanstaande vader van alle gemakken voorzien. In zijn priv├ętent beschikt hij zelfs over een eigen, verwarmd zwembad.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.