+ Meer informatie

BIJ DE AANVANG VAN DE 8e JAARGANG

1 minuut leestijd

Dit is het eerste nummer van de nieuwe jaargang. We mogen wel zeggen: tot hiertoe heeft de Heere ons geholpen. Hij moge ons ook verder bekwamen en sterken om samen de arbeid voor ons blad voort te zetten. Zo willen we dan de 8e jaargang beginnen en de ogen richten naar de bergen, vanwaar alleen onze hulp komen kan. We zijn de drukker en zijn medewerkers dankbaar voor de inspanning, die zij zich getroosten om ons blad tijdig te doen verschijnen. Er komen regelmatig veel adres-wijzigingen voor. Die worden zo goed mogelijk verwerkt. Het kan voorkomen, dat daarbij vergissingen worden gemaakt. We verzoeken onze lezers in voorkomende gevallen dit aan de administratie door te geven. Alles wordt erop gezet om ook de bezorging aan de juiste adressen te doen plaats vinden.

De Heere moge al onze medewerkers en alle lezers en lezeressen in Zijn gunst gedenken en Hij stelle ons blad ook in de nieuwe jaargang tot zegen van velen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.