+ Meer informatie

Heipaal is mijlpaal in Lekkerkerk

1 minuut leestijd

LEKKERKEKK — Maandagmiddag, half vier, werd door de heer J. P. Teeuw de eerste paal geslagen van het kerkelijk centrum van de Gereformeerde Bond in de Nederlandse Hervormde kerk, afdeling Lekkerkerk.

In een kort woord vooraf stelde de voorzitter, de heer H. G. Eikelboom dat deze eerste paal meer gezien moest worden als mijlpaal dan als heipaal. Hij gaf een terugblik op de vele voorbereidende werkzaamheden, zoals gesprekken met de gemeente, overleg tussen bouwcommissie en architect enz. Het was een afsluiting en een begin. De heer Eikelboom sprak de wens uit dat de bouw gezegend mocht worden.

Voor het verrichten van de handeling was de heer Teeuw de aangewezen persoon daar hij reeds 25 jaar geleden bij de oprichting van de Gereformeerde Bond, afdeling Lekkerkerk, de stuwende kracht was. Hij zag nu het tastbaar loon voor zijn arbeid.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.