+ Meer informatie

De nieuwste Laura Ashley woonstijlen en -kleuren

1 minuut leestijd

De nieuwe Laura Ashley Home Catalogus is uit. Drie nieuwe thema's deze keer: Chinoiserie, Country en Empire. Chinoiserie is „een moderne interpretatie van een klassiek Laura Ashley thema, gebaseerd op delicaat, handgeverfd Chinoiserie behang uit de achttiende eeuw." Waren de oorspronkelijke kleuren uitbundig, nu bestaat de collectie uit een kleurenpalet van powder blue, ivory, olive en shantung natural. Het countrythema brengt de vitaliteit van het buitenleven naar binnen. „Of het nu een tweekamerflat in een groene buitenwijk is of een boerderij, de ongedwongenheid van deze collectie biedt een warme ambiance geschikt voor iedere ruimte", aldus de catalogus. Empire blikt terug op de Victoriaanse tijd. Herfstachtige kleuren geven aan iedere kamer een warme uitstraling. Een boek om bij weg te dromen! Lang niet iedereen zal zo royaal wonen als op de foto's in de catalogus, maar ook 'gewone' huizenbezitters kunnen er leuke ideeën uit opdoen. De catalogus is voor ƒ 12,50 te koop in de Laura Ashley-winkels.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.