+ Meer informatie

Ook dit jaar veel vakanties in eigen land

1 minuut leestijd

DEN HAAG — Gingen er vorig jaar 9,2 miljoen Nederlanders met vakantie, dit jaar zullen het er zeker niet minder zijn, hun aantal kan zelfs oplopen tot 9,5 miljoen, zegt de ANWB in een dinsdag uitgegeven persmededeling.

Wel. meent de bond, dat er weer meer Nederlanders de auto zuUen pakken en zullen ook bus en trein meer toeristen boeken dan voorheenit Het vliegen zal naar verwachting iets.., afnemen. Er zal meer met de caravarfS en de tent op uit worden getrokken^tf Het ligt verder voor de hand, aldus de^, ANWB, dat ook dit jaar opnieuw meerö mensen voor eigen land zullen kiezen»^ Volgens de ANWB zou het vakan-', tiejaar 1981 wel eens het „jaar van Aéil waarheid" kunnen worden. Sommig^y» onzekerheden worden zekerheden: de ' begrenzing van de welvaart wordt zichtbaar door de gedaalde netto beschikbaar vrij besteedbaar inkomen,* hogere energieprijzen en wisselkoer-'" sen, die de laatste tijd de dollar en het'' pond „duur" hebben gemaakt. •'*'

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.