+ Meer informatie

Golan

1 minuut leestijd

Voor de resterende procedureproblemen kunhen oplossingen worden gevonden. De echte, problemen zullen ontstaan als de vredesonderhandelingen aan de gang zijn. De Arabische landen en de Verenigde Staten zijn van mening dat Israël gebieden dient in te leveren in ruil voor vrede. Deze bereidheid is noch in de Israëlische regering noch onder het Israëlische publiek

Zowel bronnen in de Likoedpartij van Sjamir als' bronnen in de Arbeiderspartij van Sjimon Peres ontkenden dat deze twee grootste partijen een coalitie van nationale eenheid willen vormen. Sjamir weet dat hij, als hij straks tijdens het vredesproces vastloopt, altijd nog terug kan gaan tot het volk door te beslissen tot vervroegde verkiezingen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.