+ Meer informatie

'de week

1 minuut leestijd

ging ze haar skateboard uit de kamer halen om het te proberen. Even later kwam moeder kijken, ze vond het een mooie baan, maar ook een gevaarlijke baan. Die middag was Erica niet weg te slaan van de skatebaan, totdat moeder riep dat het etenstijd was. Na het eten zei moeder: ,,'Als jij de vaat doet, ruim ik de kamer op en dan kunnen we temee naar de lampionnenoptocht. Dat was alweer een nieuwe verrassing. Om zeven uur gingen ze van huis. Eerst moesten ze nog even een lampion kopen. Erica mocht zelf kiezen. Ze koos er één met vogeltjes erop. Hij was nog maar net aangestoken of de stoet zette zich in beweging. Ze moesten een eind lopen heel Vredehoeve rond en toen nog een'stuk door de duinen. Toen ze de route eindelijk hadden gelopen waren ze vreselijk moe. Daarom gingen ze ook maar gauw naar huis. 's Avonds kroop Erica . voldaan in bed, maar voordat ze in bed kroop dankte ze God voor de fijne dag. »• Marieke Vink, Langerak

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.