+ Meer informatie

Regio-snippers **

2 minuten leestijd

GIESSENBURG — Nadat een negental landhuizen in het bestemmingsplan-Oost voltooid zijn en de bouw van ruim veertig exclusieve bungalows in het bestemmingsplan ,,De Kloeve" goede vorderingen maakt, zal er ook in de woningwet- en premiesector weer gebouwd worden.

De Zwarte Nachtschade is een heesterachtige plant die zichzelf uitzaait en daardoor nauwelijks is uit te roeien. Een grote hoeveelheid van de besjes kan dodelijk zijn.

In het bestemmingsplan Oost zullen een twintigtal woningwetwoningen en premiewoningen verrijzen. De nodige riolerings- en straataanlegwerkzaamheden zijn voltooid en nog deze maand zal met de bouw begonnen worden.

SPRANG-CAPELLE — De heer W.Nieuwenhuizen is woensdag onderscheiden met de bronzen medaille, verbonden aan de orde van Oranje-Nassau. Burgemeester P. Bakker verraste hem met deze decoratie, omdat hij veertig jaar werkzaam is bij schoenfabriek Van Drongelen in Sprang-Capelle. De heer Van Drongelen noemde de jubilaris een plichtsgetrouw man, iemand die altijd voor iedereen klaar staat.

WARNSVELD — Met in beide handen een revolver waarmee hij enkele schoten afvuurde, is D. F. Huumeman uit Wamsveld, eigenaar van een textielonderneming, er in de nacht van woensdag op donderdag geslaagd een drietal dieven op de vlucht te jagen. Voor. zover bekend heeft hij geen personen
De onbekenden waren bezig een personenbusje vol te laden met leren jasjes uit een opengebroken loods. Ondanks de loeiende alarminstallatie ging men gewoon door tot het moment dat er op hen werd geschoten. Een uitgebreide speuractie van de politie, met hulp van speurhonden, heeft nog geen spoor opgeleverd van de op de vlucht geslagen dieven.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.