+ Meer informatie

Meisje (8) verwond aan ogen

1 minuut leestijd

WEEEROM —De nalatigheid van een aamnemer, die een ton mèkal (ongebluste kalk) half op een trottoir had laten staan, is voor het dochtertje van onze correspondent, 'de 7-jarige Jeanette Hekman uit Wekerom slecht afgelopen. Haar 8-jarige vriendje gooide haar spelenderwijs poeder in het gezicht, hetgeen resulteerde in ernstige verwondingen aan de ogen. Het kind is eerst behandeld door een oogarts en daarna opgenomen in het Nijmeegse Radboudziekenhuis, waar het geopereerd is, Daar constateerde men dat het licht uit het linkeroog praktisch helemaal verdwenen iS' terwijl het zichtvermogen van het rechteroog tot ongeveer 30 procent was verminderd.

achter elkaar als een mitrailleur raast.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.