Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Aan tafel in de Auvergne

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Aan tafel in de Auvergne

Rijkdom aan goede producten maakt Franse streek culinair bijzonder

4 minuten leestijd Arcering uitzetten

Wat de Franse Auvergne op culinair gebied zo bijzonder maakt, is de rijkdom aan goede producten. Zo zijn er kaas, vlees, (Salers-koeien, worsten, hammen), vis (baars, snoek, zalm, forel), linzen, noten, frambozen, bessen, wijn en lokale recepten. Voeg daarbij de vereniging van "Auvergnaanse koksmutsen", "een broederschap van lekker eten en een warme ontvangst" dat zich ten doel heeft gesteld de traditionele recepten te promoten en aan de moderne tijd aan te passen. Deze combinatie van prachtige producten en prima promotie zorgt ervoor dat het in de streek goed toeven is.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 13 december 2003

Reformatorisch Dagblad | 36 Pagina's

Aan tafel in de Auvergne

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 13 december 2003

Reformatorisch Dagblad | 36 Pagina's