+ Meer informatie

Dictaten

1 minuut leestijd

Wattel wijt de onverkwikkelijke gang van zaken aan een gebrek aan bestuurlijke kwaliteit bij de gemeente Domburg. „Zowel in het college als in de raad overheerst het ambtelijke denken. Men is niet gewend zich te verplaatsen in de positie van ondernemers. Ondernemers zoeken steeds naar nieuwe markten, maar daar wordt hen geen ruimte voor gegund". Uiterst negatief is Wattel over de burgemeester van Domburg, drs. H. W. Hietkamp. „Daar is geen gesprek mee mogelijk. Die man legt dictaten op en is niet bereid te discussiëren op basis van zakelijke argumenten. Daar gaan m'n haren van overeind staan".

Een spotschrift achter een raam op Wattels camping bewijst dat zijn gasten evenmin gecharmeerd zijn van Domburgs burgemeester: „Schiet Hietkamp naar de maan. dan kunnen wij weer bij Wattel staan". Positief is Wattel over het gemeenteraadslid A. Wisse van de Christelijke Groepering. „Hij is het enige raadslid dat luistert naar opmerkingen van burgers. De rest bedrijft achterkamertjespolitiek".

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.