+ Meer informatie

Succes

1 minuut leestijd

De G-7 houden volgende week in Londen een topontmoeting. Sowjetpresident Michail Gorbatsjov zal de leiders na afloop van hun bijeenkomst toespreken en een hervormingsplan voor de Sowjet-economie presenteren.

Gorbatsjov meldde gisteren dat zijn bezoek aan Londen een succes zal worden. De Sowjet-president zei dat hij zijn hervormingsplan heeft voorgelegd aan het presidium van de Opperste Sowjet, die het zijn volle steun heeft gegeven.

Hij zei ook elk van de zeven leiders een persoonlijke boodschap te hebben gestuurd, waarin hij zijn hervormingsplan uit de doeken doet. De inhoud van Gorbatsjovs toespraak aan het eind van de top van de G-7 zal van cruciaal belang zijn voor de

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.