+ Meer informatie

Kerkelijke berichten

1 minuut leestijd

BARENDRECHT - SLIEDRECHT CENTRUM

Ds. M. C. Tanis zal D.V. zondag 10 augustus a.s. in de middagdienst afscheid nemen van de gemeente te Barendrecht.

Het is de bedoeling, dat hij D.V. woensdag 20 augustus daarop te Sliedrecht-centrum zal worden bevestigd door Ds. H. C. van der Ent van Katwijk aan Zee in een dienst, die zal aanvangen om 3 uur n.m. Ds. Tanis zal dezelfde dag zich aan zijn nieuwe gemeente verbinden. Deze dienst begint om 8 uur n.m. Voor belangstellenden van buiten zal er tussen de beide diensten in de vergaderzaal achter het kerkgebouw gelegenheid zijn om wat te gebruiken.

ARNHEM

We ontvingen een brochure van D. Terlouw, Schonenbergsingel 22, Velp, getiteld: Nadere verklaring betreffende de scheuring van Arnhems Christelijke Gereformeerde Kerk. Zij is geschreven ter verkrijging van het juiste beeld der gepasseerde zaken. Zij is bestemd voor alle kerkeraden der Christelijke Gereformeerde Kerken in Nederland, en verder voor alle belangstellenden. Vandaar, dat we het adres van de schrijver vermelden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.