+ Meer informatie

Bedrijven in cijfers

2 minuten leestijd

• De nettowinst van bierbrouwer Grolsch is in de eerste helft van dit jaar ten opzichte van dezelfde periode van 1990 gestegen met 6,1 procent van ƒ 11,7 miljoen tot ƒ 12,4 miljoen. De omzet ging met 70 procent omhoog van ƒ 214,5 miljoen naar ƒ 365,8 miljoen. • Het vastgoedfonds Wereldhave heeft de nettohuuropbrengsten in de eerste helft van 1991 ten opzichte van dezelfde periode van 1990, ondanks de moeilijke situatie op een aantal markten, zien stijgen met 11 procent. Koninklijke De Boer (grafische bedrijven) heeft in de eerste helft van dit jaar een verlies geleden van ƒ 262.000. In dezelfde periode van 1990 was er een nettowinst van ƒ 1,15 miljoen. • De nettowinst van het Zwitserse levensmiddelenconcern Nestle is in de eerste helft van dit jaar met 3,5 procent gestegen tot een miljard frank (ƒ 1,29 miljard). De omzet groeide met 2,2 procent tot 23,2 miljard frank (ƒ30 miljard). • In het eerste halfjaar van 1991 is het bedrijfsresultaat van Cindu International (chemie, isolatie en transport) met ruim 20 procent gestegen tot ƒ 8,1 miljoen. De nettowinst nam aanzienlijk toe en wel van ƒ 1 miljoen tot ƒ4,1 miljoen. • Vleesverwerker Homburg blijft optimistisch. Weliswaar zijn in de eerste helft van dit jasar nog verliezen geleden, maar voor het tweede halfjaar wordt een verbetering verwacht.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.