+ Meer informatie

De redactie ontving

1 minuut leestijd

tot haar vreugde een bijdrage van de assistent van deputaten ADMA. Het is de bedoeling dat regelmatig van zijn hand iets in ons blad zal verschijnen. Op zijn verzoek geven we zijn adres door: W. Huizer, Burg. van Dorsserstraat 23, Dubbeldam, telef. 01850–4 02 67.

— „De Sfofar”, een maandelijkse uitgave onder redactie van de predikanten J. Kruis en H. van Mulligen. De bedoeling is een catechisatie voor volwassenen op papier te geven. Per maand zullen minstens 6 en zo mogelijk 8 pagina’s verschijnen. Bijbel en belijdenis vormen het hoofdthema. Prijs ƒ 5,— per jaar + ƒ 1,25 voor een ringband. Men kan zich opgeven als abonnee bij ds. J. Kruis, Noorder Stationsstraat 33, Zwaagwesteinde.

— van de geestelijke verzorger van „Groot-Schuylenburg”, een protestantse inrichting voor geesteszwakken, de vraag of er mensen zijn die nog tekstboekjes hebben van „Stemmen des Heils”. Uit deze bundel wordt in de kerkdiensten op de inrichting gezongen. De boekjes worden niet meer herdrukt en op „Groot-Schuylenburg” toch graag gebruikt. Wie voor deze kerkdiensten boekjes wil afstaan, wordt verzocht ze te zenden aan ds. T. Zuidersma, p.a. „Groot-Schuylenburg”, Apeldoorn.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.