+ Meer informatie

w^ÊÊjÜi^ÊMiiMÉii

2 minuten leestijd

13. Hip-wlp-hlp-wlp. Hoe veel keer zou ik dat al gedaan hebben? Wij hazen kunnen niet tellen zie Je, maar het zal vast wel een heleboel keer zijn. Oek Is datl Ik weet eigenlijk helemaal niet waar ik heen moet. Ik wip zomaar wat in de donkere nacht, 'k Zal wel zien waar ik terecht kom hoor. En weet Je wat nu zo heel fijn is? Dat ik niemand meer tegenkom. Dat ik rustig verder kan hippen en wippen. 'kHeb hier van niemand last en als het weer licht gaat worden dan ga Ik pas rusten. Het is hier fijner dan in de duinen hoorl Daar is het veel te druk voor een bang haasje zoals Ik. Daar ga ik weer: Hip-wlp-hlpperdehip. Weet je waar ik nu heel goed naar luister? Ja, heus, ik spits er mijn oren voor, want daar moet ik heel goed op letten. Of ik niet van die rare gelulden hoor. Want in het dorp lopen soms 's nachts ook nog wel honden op straat, zie Je. En isMC mag ik wel op letten. Zojuist heb ik er nog eentje in de verte gehoord. Woef-woef, ging het maar steeds. Zeker de een of andere rakker die naar de maan blaft. Want Idjk die staat nu ook aan de lucht, 't Is echt wel een beetje lichter geworden. Nou, ik moet zo langzamerhand maar eens verder gaan. Zeg, welke kant zal Ik nu eens op gaan? Ik vind het maar moeilijk hoor! „Ach... je fantaseert maar wat. Ouwe verroeste troep in orde ma- ;' ken, dat is het meeste werk. Denk je soms dat ik straks als vertegenwoordlger op stap kan, voor een zaak met eén man personeel ea een loopjongen. En dat de klan- • ten elkaar verdringen en ik In m"» ,! goeie pak in dö showroom sta? : LaAt me niet lachen. Volgens mü • zit er nauwelijks toekomst tn, al ! loopt het de laatste jaren erg' „Maar je verdient dan goed en ' bent in elk geval eigen baas. Dat I word je anders nooit. En we heb- | ben meteen een fijn huls, want Je vader wil er ook nog wat aan laten : verbouwen." •

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.