+ Meer informatie

Overzicht

1 minuut leestijd

Eerlijk gezegd werd daardoor voor mij het geheel pas na lang nadenken overzichtelijker. Maar wie een literatuuroverzicht als in dit boek levert als bijdrage aan de grondslagen van muziektherapie, mag wat van zijn lezer vragen.

Voor therapeuten van allerlei slag, die meer van muziektherapie willen weten, een pittig maar leesbaar boek. Voor muziektherapeuten eigenlijk een verplicht nummer. Voor de geïnteresserde lezer een boek om eens door te snuffelen. Let wel: gedoseerd. N.a.v. "Muziektherapie als psychotiierapie", door dr. Henl< Smeijsters; Uitg. Van Gorcum; 176 biz.. prijs 31 gulden. G. Jonker-Pool is muziektherapeute bij het Gereformeerd Psychiatrisch Ziekenhuis "De Fontein" te Bosch en Duin.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.