+ Meer informatie

Trapveldjes Reimerswaal in toekomst uitgebreid

Gemeentebestuur heeft plannen in de maak

1 minuut leestijd

KRUININGEN — Het gemeentebestuur vens wordt eraan gedacht in Reimerswaal heeft plannen om het aan- °Sate£Tm "c^lnde 1 speelgelegenheden in de toekomst uit te vernielingen te voorkoeiden. men.

Thans heeft iedere rh, met uitzondering n Bath, de beschikking er een speelterreintje of n trapveldje. Het huije terreintje in de kern aarde draagt echter een delijk karakter. Indien 'woningbouw jn het beïmmingsplan „Zuid" d» in de toekomst verder tbreidt, zal het speelterintje daaraan moeten jrden opgeofferd.

Gering
Toch zal het gemeentestuur trachten om in aarde een speelterrein• te behouden. In Bath 1 er echter niets veranren, gezien het geringe ntal kisderen en de nwezige speelmogelijkden in en rondom de m. Nieuwe speelterintjes wil men realiseren Kiabbendi^e (Zwartessestraat), Oostdijk lan De Vliet), Rilland lan Hoofdweg) en Yerle (plan Botendiik). TeSt. Jan h»t go9d9 adn» voor d»g»Wk9 Mnd^rkMIng

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.