+ Meer informatie

De dierentuin

2 minuten leestijd

Pim loopt in het bos. hij ziet een boom en hij ziet nog meer. hij ziet een eekhoorn, hij springt van tak tot tak. dat is een leuk gezicht, pim gaat weer weg want hij moet naar school, dat vindt hij niet zo leuk. maar hij loopt toch maar door. daar ziet hij kees en miep met oom. ze eten een noot op die lust hij ook wel. hij roept mag ik er ook één, die lust ik ook wel. nee roepen ze allemaal tegelijk, wij gaan naar de dierentuin de andere noten zijn voor de apen. daar gaan ze weer. daar is de bus al zegt kees. ik zie hem ook zegt oom. en ik ook zegt miep. ze stappen in. ze geven het kaartje dan gaan ze zitten en over een uur zijn ze er. ze zien één aap. ze geven de noten aan de aap en daar zijn er nog meer. die geven ze ook een paar noten, dan komen ze bij de papegaaien, dat vinden ze ook leuk. die hebben mooie veren en ze kunnen praten tegen je. dat vinden kees en miep wel heel leuk. ze zien sam de olifant ook. die kennen ze nog wel van vorig jaar. dan gaan ze weer naar huis en thuis vertellen ze alles tegen vader en moeder. Ditty Meerkerk, 7 jaar Bleskensgraaf

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.