+ Meer informatie

Concerten in Vriezenveen

1 minuut leestijd

Onder auspiciƫn van de kerkvoogdij der Hervormde gemeente van Vriezenveen zal er op zaterdag 17 augustus in de Grote kerk een orgelconcert worden gegeven dat door Emile Simonis uit Utrecht verzorgd zou worden. Omdat deze verhinderd is zal nu Rob Waltmans uit Maastricht concerteren.

Waltmans is organist van de basiliek te Meerssen, doceert aan de muziekschool te. Hoensbtoek en is schoolmusicus te Brunssum, Hij studeert bij Jean Wolfs aan het Maastrichtse conservatorium. Het programma bevat werken van Grigny, Bach, Walond, Haydn en Franck,

Het volgende concert in deze serie is gepland op 14 september en zal worden gegeven door Rob Verhaegh, leerUng van Nico van Hoven aan het Utrechts conservatorium. Aanvang van beide concerten: 20,00 uur.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.