+ Meer informatie

Verdronken man was verdwenen patiënt

In Noordwijk:

1 minuut leestijd

NOORDWUK — De recherche is erin geslaagd het vorige week aangespoelde lijk van een man te identificeren. Het blijkt een 46-jarige patiënt te zijn van het Psychiatrische ziekenhuis Rozenburg te Loosduinen. De man werd daar sedert 5 oktober vermist.

Na uitgebreid speurwerk waarbij Interpol in de arm werd genomen, kreeg men aanwijiingen dat het op de man aangetroffen polshorloge mogelijk in Den Haag gerepareerd zou zijn. Het onderzoek kreeg een onverwachte wending toen een met vakantie zijnde Haagse rechercheur het bericht van de vermissing in de krant las en zich de naam van de patiënt herinnerde. Hij nam toen contact op met zijn collega's te Noordwijk die daarop met zekerheid konden vaststellen dat de aangespoelde man, de vermiste patiënt was.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.