+ Meer informatie

Sprookjeshuwelijk lady Diana

1 minuut leestijd

LONDEN — Bij hun huwelijk op 29 juli zullen Prins Charles van Engeland en Lady Diana Spencer vijf bruidsmeisjes en twee bruidsJonkets hebben, zo heeft het Hof donderdag bekendgemaakt.

Oudste bruidsmeisjes is de 17-jarige lady Sarah Armstrong-Jones, dochter van prinses Margaret en haar voormalige echtgenoot lord Snowdon. Het jongste oruidsmeisje, Clementine Hambro, verwant aan de Chrurchills en telg uit de bankiersfamilie,. is 5 jaar. De bruidsjonkers zijn 11 en 8 jaar.

De trouwring van Lady Diana wordt gemaakt door de juwelier van haar aanstaande schoonmoeder, de Koningin, CoUingwood, en de bruidstaart door de hotelschool van de Koninklijke Marine.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.