+ Meer informatie

Krantland", een nieuw spel voor school

2 minuten leestijd

55 „Er zijn een paar pakken kranten van de expeditiewagen gevallen. Ga drie plaatsen terug". Het oranje RD-busje maakt rechtsomkeert. Is dat even pech...

Je hebt het vast al gesnapt. Dit is niet echt gebeurd. Het is een spel. Een heel spik-splinter-nieuw spel. Het heet "Krantland". En het is speciaal voor jullie gemaakt! Door het spel te spelen, leer je hoe de krant bezorgd wordt. Wie daar allemaal bij nodig zijn. En wat er allemaal voor komt kijken. Daar sta je versteld van, joh. Moet je eens even aan denken, als de krant weer bij jullie thuis op de mat valt. Het spel "Krantland" ZELF LEZEN wordt zomaar gratis naar heel veel scholen in Nederland gestuurd. Het hoort bij een lesmap van het Reformatorisch Dagblad. Misschien heb je die blauwe map wel eens gezien op school. Wie weet, spelen jullie na de kerstvakantie in de klas wel het nieuwe spel. Je zult eens zien hoe spannend dat is.

Als jullie school één spel niet genoeg vindt, kan ze er nog meer bestellen. Maar dan moet er wel voor betaald worden: 50 gulden per spel. En... alleen als er genoeg vraag naar is, worden er spellen bijgemaakt. Vanaf vandaag staat de Claxontelefoon (055-495222) dus roodgloeiend. Tuut tuut! Anneke

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.