+ Meer informatie

Ontplofifend projectiel doodt jongen

1 minuut leestijd

HABDINXVELD-GIESSENDAM — De 16-jarige J. A. Bezemer uit HardJnxveld-Giessendam is zaterdagavond rond zes uur door de ontploffing van een projectiel om het leven gekomen.

De jongen probeerde in het schuurtje bij de ouderlijke woning een projectiel, dat hij twee jaar geleden tijdens een vakantie in Normandië had gevonden, door te zagen. Het projectiel, de politie wist over de grootte en herkomst zondag nog niets mee te delen, ontplofte en de jongen werd door rondvliegende scherven dodelijk getroffen. De schade aan het schuurtje bleef beperkt tot enkele gebroken ruiten en weggevlogen dakpannen aldus de politie.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.