Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Veredeld brood is vaak veel te vet

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Veredeld brood is vaak veel te vet

2 minuten leestijd Arcering uitzetten

AMSTERDAM — Het zogenaamde „veredeld" brood, zowel wit als bruin, heeft een vetgehalte op de bloem van circa 4 procent. Wanneer rekenin wordt gehouden met de smaak in een bepaalde streek kan het vetgehalte in „veredeld" brood wel tot circa 8 1/2 procent verhoogd worden.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 9 september 1972

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's

Veredeld brood is vaak veel te vet

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 9 september 1972

Reformatorisch Dagblad | 8 Pagina's