+ Meer informatie

Entreegeld rijksmusea 50% omhoog

1 minuut leestijd

De eentreegelden van de rijksmusea gaan per 1 januari 1975 met 50 procent omhoog, zo heeft de regering besloten. Dat betekent, dat de toegangsprijs voor het merendeel der rijksmusea, die nu voor een volwassene een gulden bedraagt en voor een kind twee kwartjes, volgend jaar respectievelijk ƒ 1,50 en 75 cent zal zijn. Voor het Rijksmuseum en het rijksmuseum Vincent van Gogh te Amsterdam en het Mauritshuis te Den Haag, waarvoor de toegangsprijs voor volwassenen  twee gulden bedraagt, moet per 1 januari drie gulden worden betaald, (voor kinderen gelden in deze drie musea verschillende regelingen en voor het Rijksmuseum is op zaterdag de toegangsprijs lager.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.