+ Meer informatie

Kluwer geeft bonus van 10%

1 minuut leestijd

DEVENTER — De omzet van Kluwer is vorig jaar met ongeveer 10 pet gestegen. Ofschoon definitieve cijfers nog niet zijn vastgesteld kan nu al vcorden meegedeeld, dat de winst procentueel meer is gestegen dan de omzet. Omdat ook de vooruitzichten voor 1977 bemoedigend zijn, is besloten, een bonus van 10 pet in belastingvrije agio-aandelen uit te keren. Deze aandelen zullen ten volle delen in het resultaat over 1976 en volgende jaren, aldus Kluwer.

Gezien de winstverwachting mag er op vertrouwd worden dat het dividend over 1976 op het aldus vergrote aandelenkapitaal gelijk zal zijn aan dat over 1975.

Kluwer had in 1975 een omzet aan derden van ƒ 393 min en een nettowinst van ƒ11,1 min. Er werd ƒ3,60 dividend per aandeel uitgekeerd, naar keuze ook op te nemen in ƒ 1,80 in contanten plus 2,5 pet in agio-aandelen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.