+ Meer informatie

Dode bij ongeluk bij Nieuwlande

1 minuut leestijd

NIEUWLANDE (ANP) - De 37jarige J. J. Stuifbergen uit Limmen (Noord-Holland) is gisteren tijdens de avondspits verongelukt bij een verkeersongeval op de N-37 HoogeveenHolsloot, ter hoogte van Nieuwlande. Bij het ongeval waren zeven auto's betrokken, aldus een politiewoordvoerder.

De juiste toedracht staat nog niet vast. Zeker is dat een automobilist die vanuit de richting Emmen kwam, moest afremmen voor een personenauto die een liftster oppikte die met pech langs de weg stond. De afremmende auto werd licht geraakt dooi een achteropkomende vrachtauto. Daarachter reed nog een vrachtauto, die in volle vaart op zijn voorganger botste. Beide vrachtauto's waren geladen met spaanplaat. Het slachtoffer kwam uit tegenovergestelde richting. Het staat nog niet vast hoe en met welke auto hij in botsing is gekomen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.