+ Meer informatie

Portugal

1 minuut leestijd

BONN — De Portugese Socialistische Partijleider Mario Soares, die waarschijnlijk binnenkort premier, wordt, heeft donderdag in Bonn een onderhoud gehad met de Westduitse kanselier Helmut Schmidt over de recente ontwikkelingen in Portugal.Volgens een woordvoerder van de Kanselarij heeft Schmidt zijn tevredenheid uitgesproken over de uitslag van de onlangs gehouden presidentsverkiezingen verkiezingen in , Portugal, en heeft hij met Soares de mogelijkheden besproken voor het ontwikkelen van bilaterale betrekkingen.

Soares heeft eerder een ontmoeting gehad met Willy Brandt, voorzitter van de Sociaal Democratische Partij. Een woordvoerder van de Partij verklaarde dat de beide mannen hebben gesproken over Portugal's economische en politieke toekomst en over internationale samenwerking tussen socialistische partij

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.