+ Meer informatie

Rijtest eindigt in bureau CBR

1 minuut leestijd

LOS ANGELES Een 72-Jarige Amerikaanse man die zich in Los Angeles opmaakte voor een rijvaardigheidstest, is met zijn auto in het bureau voor motorvoertuigen geëindigd.

John Anderson meldde zich dinsdag voor de test en nam plaats achter het stuur van een Chevrolet El Camino uit 1980. Hij wilde juist de weg oprijden toen de wagen plotseling vooruitschoof en zich tien meter in het gebouw boorde. Tientallen mensen zochten snel een veilig heenkomen. Bij het ongeluk raakten zes mensen lichtgewond. Anderson vertelde de politie later dat zijn gaspedaal was blijven hangen, waardoor hij de macht over het stuur was kwijtgeraakt en het gebouw had geramd. De chauffeur zelf raakte niet gewond, maar richtte wel voor 40.000 dollar schade aan.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.