+ Meer informatie

Ds. Bijlsma nieuwe directeur Geref. diakonaal bureau

1 minuut leestijd

LEUSDEN — Ds. H. Bijlsma, Gereformeerd predikant in Hoogeveen, is per 1 juli benoemd tot secretaris-directeur van het Algemeen diakonaal bureau in Leusden. Hij volgt in deze functie dr. J. van Klinken op.

Ds. Bijlsma (41) studeerde enkele jaren aan de Theologische hogeschool in Kampen, waarna hij zeven jaar werkzaam was als arbeidsanalist en assistent-bedrijfsleider in een meubelmakerij in Franeker.

Vervolgens was hij twee jaar verbonden aan een vormingscentrum in Zeeuws-Vlaanderen. Omdat hij inmiddels zijn theologiestudie weer had opgevat, kon hij in 1971 bevestigd worden als predikant te Bedum, van waar hij in 1977 naar Hoogeveen vertrok.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.