+ Meer informatie

Huisvrouw handelde in Iiard drugs

1 minuut leestijd

TERNEUZEN — De politie van Terneuzen heeft een 61-jarige huisvrouw aangehouden die al meer dan een jaar

op vrij grote schaal drugs verhandelde. ^ ._„ ,. _ „....„^. De vrouw was hiertoe overgegaan om* gunning van voorganger Cindu over. haar ioons van 25 en 22, die beiden aan De gemeente heeft sedertdien jaren ge verdovende middelen zijn verslaafd, te helpen. Ze wilde voorkomen dat de jongens op het • inbrekerspad terecht zouden komen.

Haar ene zoon haalde de drugs op in Rotterdam en Breda waarna moeder de verkoop voor haar rekening nam. Zij opereerde in Terneuzen en in de Belgische grensstreek. De handel liep gesmeerd, getuige de grote hoeyeelheid hard drugs die de huisvrouw iiit Terneuzen wekelijks wist te slijten. De omzet die zij in een jaar tijds boekte, loopt volgens de politie in de tienduizenden guldens. werkt om een nieuwe, strengere, vergunning af te geven, maar het duurde tot juli 1980 alvorens, na talloze beroepsprocedures, onmiddellijk sluiting van de EMK mogelijk werd. Het bedrijf was toen echter al twee maanden geliquideerd en verplaatst naar de Moerdijk.

Te duur

Het is de vraag of dit soort slepende procedures bij de herziene hinderwet (die ligt bij de Eerste Kamer) of bij andere milieuwetten te vermijden is. Dat

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.