+ Meer informatie

giosnippers

1 minuut leestijd

partij. Het slachtoffer overleed kort nadat hij zijn woning bereikte. avond de nota sociale veiligheid besprak. De nota is gebaseerd op een enquête inwoners zich uitspreken over "enge plekken" in de gemeente. Uit de enquête blijkt dat groepen samenscholende jongeren wel als bedreigend worden ervaren. Dit heeft vooral betrekking op winkelcentrum De Meent. A. de Baat (CDA) stelde voor om werklozen in te zetten bij het toezicht houden op en verspreiden van groepen jongeren. de of volgespoten tank wordt 300 gulden beschikbaar gesteld. Het milieubeleidsplan 1991-1994 van de gemeente IJsselmuiden is erop gericht zo'n 65 tot 100 tanks te verwijderen of vol te spuiten. Tegelijk gaat ook de "aktie tankslag bovengronds" van start. De bedoeling van deze aktie is dat bovengrondse brandstoftanks voorzien worden van een vloeistofdichte lekbak.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.