+ Meer informatie

Maandereind in parkeerproblemen

1 minuut leestijd

(Van onze correspondent) — Van de winkeUersverenlging Centrum Service Ede hebben 47 winkeliers toet een petitie de parkeerproblemen rond het Maandereind en omgeving nog eens nadrukkeUjk onder de aandacht van het college van b en w gebracht. De afgelopen week werd veel parkeerplaats ingenomen door de kermis en wel bij Gelria en het voormalige Tulpterrein. Zij vragen zich af hoe het mogeUjk is, dat zulke belangrijke parkeerterreinen zonder enige vorm van overleg met de winkeliersverenigingen tijdeUjk een andere i>éstemming krijgen. Dit geldt te meer daar het probleem van parkeerruimte al enige malen door de betrokken winkeliers onder de aandacht van het coUege is gebracht. De winkeliers voelen zich geschokt en gedupeerd.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.