+ Meer informatie

Reaio-siiflprjBrs

1 minuut leestijd

RESTEREN — Onder leiding van wethouder J. van Dijkhuizen (CDA) is er in de gemeente Resteren een verkeerscommissie gaan funktioneren. In deze nieuwe commissie zitten vertegenwoordig(st)ers van het onderwijs, de middenstand, de huisvrouwen, de gemeenteraad en de politie. De externe vertegenwoordig(st)ers overheersen sterk in deze verkeerscommissie.

voor een premie van vijf gulden. tot de uitgifte van een boekje, getiteld: „LiendenIngen-Ommeren in oude ansichten". De gemeente Lienden heeft daarvoor te weinig fotomateriaal ter beschikking. Degenen die oude foto's en ansichten hebben, wordt verzocht de•ze, eventueel voor het maken van een kopie, af te staan aan de gemeente Lienden. Men kan zich in verbinding stellen met de afdeling Interne Zaken van de gemeente Lienden, tel. 03443-1646.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.