+ Meer informatie

VEENENDAAL - Een

1 minuut leestijd

ZEIST - Opnieuw is er gisteren een gewapende overval gepleegd op het bijkantoor van de Rabobank aan de Graaf Janlaan in Zeist. De gewapende dader ging er met een nog onbekend geldbedrag vandoor. Het was de tweede overval op deze bank binnen drie weken. De eerste keer werd een geldbedrag van 18.000 gulden buitgemaakt. De politie gaat ervan uit dat de overval is gepleegd door dezelfde dader als van de eerste overval.

achttienjarige man uit Amerongen hoorde voor de rechtbank in Arnhem vier jaar tegen zich eisen in verband met de gijzeling van een 35-jarige Veenendaalse. Ook wordt hij ervan verdacht het dorpshuis in Overberg in brand te hebben gestoken. ZOETERMEER - Zoetermeer krijgt als de plannen doorgaan een activiteitencentrum en een woonvoorziening voor 42 verstandelijk gehandicapten. Het complex moet komen op het terrein tussen de Meerzichtlaan, het Vrouwenwaard en het Scheven ingsebos.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.