+ Meer informatie

AMSTERDAM

1 minuut leestijd

Architect prof. dr. Herman Hertzberger (59) heeft gisteren de BNA-kubus gekregen. Dit onderscheidingsteken wordt jaarlijks uitgereikt door de Koninklijke Maatschappij tot Bevordering der Bouwkunst Bond van Nederlandse Architekten BNA. Hertzberger ontwierp onder meer het gebouw van Centraal Beheer in Apeldoorn en Muziekcentrum Vredenburg in Utrecht.

De commissie comsumptieaardappelen en uien van het Landbouwschap zal de instelling van het keurmerk de komende jaren uitwerken. Dat gebeurt in een plan van aanpak, waarin wordt aangegeven hoe de sterke positie van de Nederlandse consumptieaardappel ten opzichte van de buitenlandse concurrent kan worden behouden. In Nederland wordt jaarlijks ongeveer drie en een half miljoen ton consumptieaardappelen geproduceerd.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.