+ Meer informatie

Leerdam start charmeoffensief voor koopavond

1 minuut leestijd

LEERDAM - De Leerdamse middenstand is een offensief begonnen om de vrijdagse koopavond weer op een positieve manier onder de aandacht van het winkelend publiek te brengen.

Vorige week deden er geruchten de ronde dat de ondernemers zouden overwegen geen koopavond meer te houden vanwege de voortdurende onrust in de stad.

Het overleg met de gemeente om de situatie in het centrum van de stad te verbeteren, gaat door. Tegelijkertijd start de middenstand een charmeoffensief om de aandacht van de klanten ook eens op de gezellige kanten van het Leerdamse centrum te vestigen. Dat doen ze onder meer met aanbiedingen die speciaal gelden voor de vrijdagavond.

Vijftig ondernemers lieten de gemeente onlangs weten dat hun omzet daalt door de overlast die het winkelend publiek ondervindt van de jeugd die samenkomt op het plein voor de Grote Kerk. Volgende week buigt de plaatselijke politiek zich over de klacht van de ondernemers.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.