Bekijk het origineel
Bekijk het origineel
Gevraagd: slakkenkwekers (m/v)
"Om gezond te zijn moet de sector 5000 kilo per jaar afzetten"
MIDDENMEER - Eet een Nederlander graag slakken? Mwah, nee, niet bijzonder. Per hoofd van de bevolking gleed er vorig jaar 0,3 slak naar binnen. In Frankrijk ligt de gemiddelde consumptie op achttien escargots per jaar. Is kaaskoppen het eten van slakken te leren? Jawel, maar langzaam, heel langzaam. Om de afzet beter te kunnen stroomlijnen, zijn de slakkenkwekers erg verlegen om een aantal collega's.
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van woensdag 19 april 2000
Reformatorisch Dagblad | 26 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van woensdag 19 april 2000
Reformatorisch Dagblad | 26 Pagina's