Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Gevraagd: slakkenkwekers (m/v)

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Gevraagd: slakkenkwekers (m/v)

"Om gezond te zijn moet de sector 5000 kilo per jaar afzetten"

6 minuten leestijd Arcering uitzetten

MIDDENMEER - Eet een Nederlander graag slakken? Mwah, nee, niet bijzonder. Per hoofd van de bevolking gleed er vorig jaar 0,3 slak naar binnen. In Frankrijk ligt de gemiddelde consumptie op achttien escargots per jaar. Is kaaskoppen het eten van slakken te leren? Jawel, maar langzaam, heel langzaam. Om de afzet beter te kunnen stroomlijnen, zijn de slakkenkwekers erg verlegen om een aantal collega's.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van woensdag 19 april 2000

Reformatorisch Dagblad | 26 Pagina's

Gevraagd: slakkenkwekers (m/v)

Bekijk de hele uitgave van woensdag 19 april 2000

Reformatorisch Dagblad | 26 Pagina's