+ Meer informatie

Ds. Brugge doet intrede in Ede

1 minuut leestijd

EDE - Ds. A. A. Brugge is gistermiddag bevestigd als predikant van de gereformeerde gemeente te Ede. Hij was predikant te Dordrecht.

De bevestigingsdienst werd geleid door ds. A. Verschuure uit Scherpenzeel. De tekst voor de prediking was 1 Koningen 17:1-7 met als thema: "Elia, de knecht des Heeren".

In de intrededienst preekte ds. Brugge over 2 Korinthe 4:5: "Want wij prediken niet onszelven, maar Christus Jezus den Heere; en onszelven, dat wij uw dienaren zijn om Jezus' wil." Het thema was "De prediking van het Woord!"

Aansluitend werd ds. Brugge toegesproken door ds. F. Mulder namens de classis Barneveld en de particuliere synode Oost en door ds. J. Goudriaan namens de plaatselijke kerken. Namens kerkenraad en gemeente sprak E. van Veldhuizen.

Ds. Brugge is de eerste predikant van de gereformeerde gemeente te Ede.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.