+ Meer informatie

VAN DE REDACTIE

2 minuten leestijd

De berichten omtrent de gezondheidstoestand van Ds. Baan luiden de laatste dagen weer wat gunstiger. Dat stemt ons tot blijdschap en dankbaarheid. De pijn is verminderd. De patiƫnt is nog wel zwak en spoedig vermoeid, maar heeft toch van het gunstige voorjaarsweer gebruik kunnen maken om naar buiten te gaan. We blijven met hem en de zijnen meeleven.

Het bericht in het vorige nummer omtrent de preken-serie Van recht en genade gaf al enkele gunstige reacties. We hopen, dat er nog vele nieuwe abonnees zich bij mij zullen aanmelden.

Wij zijn bij de verschijning van dit nummer bijna tot de ontmoetingsdag te Dordrecht, DV op 8 april a.s., genaderd. Het is onze hartelijke begeerte, dat de Heere ons een goede dag moge geven.

Wellicht ten overvloede wijzen we er op, dat de bezoekers zelf voor een boterham moeten zorgen. Ter plaatse kan voor koffie worden gezorgd. Deze wordt gratis verstrekt.

Het is financieel niet te verantwoorden om wat op de ontmoetingsdag gesproken zal worden in brochure-vorm uit te geven. De eerste keer gebeurde dat wel. Van de brochure, die toen verschenen is, hebben we nog een behoorlijke voorraad. Deze zal in de pauze te koop zijn voor f 1,60 per ex. Wellicht zijn er nog vele belangstellenden voor deze brochure. Er is ook nog een kleine voorraad van de brochure van Ds. M. C. Tanis: Het lied in de eredienst. Deze kost ook f 1,60 per ex. en zal eveneens op de ontmoetingsdag te verkrijgen zijn.

Er zullen wel weer enkele jongeren zijn, die bij de verkoop hun diensten willen verlenen. Voor de goede orde is het van belang, dat allen tijdig aanwezig zijn zodat de morgensamenkomst op tijd beginnen kan.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.