+ Meer informatie

Langman stapt op bij Wolters Kluwer

1 minuut leestijd

AMSTERDAM - De vice-voorzitter van de raad van commissarissen bij Wolfers Kluwer, mr. drs. H. Langman, stapt op na een verschil van inzicht met die raad over het toekomstige beleid van de onderneming. Dit heeft Wolters Kluwer gisteren bekendgemaakt, l-.'v''

Het bedrijf wil geen informatie geven over de aard van het verschil. Wel is Langman de enige die binnen de raad is opgestapt. Voorzitter van de raad van commissarissen is ir. Montijn.

Op de Amsterdamse effectenbeurs was vorige week te horen dat Wolters Kluwer en Elsevier met elkaar in gesprek waren over een mogelijke samenwerking. Of het vertrek van Langman hiermee te maken heeft, is niet bekend.

De raad van commissarissen en de raad van bestuur zeggen het vertrek van Langman „in hoge mate" te betreuren. De raad bestaat uit zeven commissarissen. Nog niet bekend is of de plaats van Langman wordt opgevuld en door wie. Langman was sedert 1974 commissaris bij Kluwer, na de fusie met Wolters Samson in 1988 lid van de raad bij Wolters Kluwer. Hij is lid van de raad van bestuur van de ABN.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.