+ Meer informatie

Afvalcentrum

1 minuut leestijd

De composteringsinstallatie gaat deel uitmaken van het toekomstige afvalcentrum Midden-Zeeland, waar verschillende activiteiten zullen plaatsvinden. Raas denkt daarbij onder meer aan het scheiden van bouwen sloopafval, het breken van puin en hout. het overslaan van huisvuil en andere afvalstoffen, het creëren van een depot voor klein chemisch afval en het tijdelijk opslaan van kleine partijen elders te verwerken afvalstoffen, zoals landbouwplastic. Wat dit laatste betreft merkt Raas op dat een deel van het Zeeuwse afval in de toekomst naar het industrieterrein Moerdijk zal worden afgevoerd, waar een van de vuilverbrandingsinstallaties voor de drie zuidelijke provincies wordt gebouwd. „In het verleden is er wel eens over gedacht om een aparte vuilverbrandingsinstallatie voor Zeeland te bouwen, maar van

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.